Δήμος Τριφυλίας: Αρχές και θέσεις του συνδυασμού του παρουσίασε ο Κατσίβελας

Την παρουσίαση των αρχών και των θέσεων του συνδυασμού του «Τριφυλία Ξεκινάμε» έκανε το βράδυ του Σαββάτου στους Γαργαλιάνους ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.
Μια παρουσίαση που έγινε παρουσία
πλήθους κόσμου που είχε κατακλύσιε το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κατά την οποία ο κ. Κατσίβελας έθεσε τους στόχους για το Δήμο Τριφυλίας  ώστε να βρει την θέση που του αξίζει. Τονίζοντας ότι δεν θα γυρίσουν πίσω να αναζητήσουν ευθύνες και ανεπάρκειες, αλλά και ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, υπάρχει όμως είπε πίστη, συνέπεια και πολύ δουλειά και με αυτά θα προχωρήσει.
Στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση της προεκλογικής του περιόδου έδωσε το παρων ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, πολλοί νυν δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ απών ήταν ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας. Τέλος ο κ. Κατσίβελας φωτογραφήθηκε με αρκετά στελέχη του συνδυασμού του που θα στελεχώσουν τα κεντρικά και τοπικά ψηφοδέλτια.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.