Έπεσε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Beach Racket 2014 την Κυριακή

 Με πλούσιο θέαμα, αρκετά καλά σκορ και πολύ καλές εμφανίσεις έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Racket 2014 την Κυριακή 27/07. Η δεύτερη και τελευταία μέρα περιελάμβανε στο πρόγραμμά της αγώνες μικτών τετράδων και τετράδων ανδρών.
Δυστυχώς οι ομάδες της πόλης μας δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για καλή εμφάνιση και σίγουρα έμειναν πολύ μακριά από τα μετάλλια. Ίσως η ιδιοτέλεια και η έλλειψη αυτογνωσίας ορισμένων παικτών να μην επιτρέπουν να συντεθεί η εμπειρία των παλαιότερων με το ταλέντο και την ζωντάνια των πιο νέων παικτών. Εμείς, ελπίζουμε για το μέλλον κάτι καλύτερο.
Την νίκη στις τετράδες ανδρών κατέκτησε άνετα θα λέγαμε, ο «συνήθης ύποπτος» Μηνάς και η παρέα του από την ομάδα της Γαλάζιας Ακτής συγκεντρώνοντας συνολικά 855,89 πόντους.
Η 1η τετράδα, Μαραγκός- Βούλγαρης - Μανωλάς - Αποστολάκης
με τους κυρίους Βρεττό και Γκοτσόπουλο, πρόεδρο και Γ.Γ του Α.Ο.Α.Ξ Κυπαρισσίας
Συγκεκριμένα την πρώτη θέση πήραν από την ομάδα της «Γαλάζιας Ακτής» οι: Μαρακγός Μ. – Βούλγαρης Φ. – Μανωλάς Σ. – Αποστολάκης Β. (πόντοι: 855.89)
Δεύτεροι, από την ομάδα του «Πόρτο Ράφτη» ήταν οι Πλακιώτης Σ. – Κουβαράς Χ. – Καραμούζης Σ. – Στεφανής Κώστας. (πόντοι: 791,82)
Τέλος, την Τρίτη θέση κατέλαβαν από την ομάδα της «Αίγινας» οι Σεμερτζέλης Π. – Μπότσης Α. – Νομικός Α. – Νικολακόπουλος Φ. (πόντοι: 772,34)
Η κατάταξη των μικτών τετράδων ήταν μια επανάληψη του τουρνουά του Κιάτου.
Πρώτοι με διαφορά οι επίσης «συνήθεις ύποπτοι» από την ομάδα του «Πόρτο Ράφτη» που δεν είναι άλλοι από τους: Αποστολοπούλου Φ. – Αντωνόπουλος Κ. – Ζαγκλακούτη Φ. – Κουβαράς Χ. (πόντοι: 703,95)
Δέυτερη θέση και πάλι για ομάδα του «Πόρτο Ράφτη» με τους: Παπαζή Μ. – Πλακιώτης Σ. – Κλίτσιου Ε. – Καραμούζης Σ. (πόντοι: 615,57)
Τέλος, την Τρίτη θέση, όπως και στο Κιάτο κατέλαβε η ομάδα της «Γαλάζιας Ακτής» με τους: Τσολαρίδου Α. – Μουρελάτος Σ. – Κάτρη Κ. - Καμινάκης Α. (πόντοι: 516,39)
Όπως μας είπαν άνθρωποι που ασχολούνται εντατικά με τις ξυλορακέτες, τα σκορ για τα δεδομένα του δικού μας τουρνουά είναι σε αρκετά καλό και ψηλό επίπεδο καθώς του τερέν της Κυπαρισσίας θεωρείται ιδιαιτέρως δύσκολο και κουραστικό.
Ικανοποιημένος δήλωσε ο Πρόεδρος του Α.Ο.Α.Ξ.Κ κος Βρεττός τόσο για τις συμμετοχές των ομάδων όσο και για το θέαμα που παρουσιάστηκε. Σημείωσε ωστόσο πως σε ότι αφορά το θέαμα, πάντα θέλεις το κάτι παραπάνω αλλά και με αυτά που είδαμε αυτό το διήμερο το επίπεδο ήταν πολύ καλό.
Επίσης, με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας ο κος Βρεττός, μέσα από το ιστολόγιό μας θέλησε να ευχαριστήσει την επιχείρηση της πόλης μας «Διονύσια Κελάρια» και συγκεκριμένα τα αδέρφια Ειρήνη και Διονύση Θεοδωρόπουλο για την επιπλέον, εκτός της χορηγίας τους, προσφοράς στον πρόεδρο του κάθε συλλόγου που πήρε μέρος στο τουρνουά, από δύο φιάλες του πολύ γνωστού και πολύ ποιοτικού τσίπουρου «Νταραίος» που οι ίδιοι με πολύ μεράκι παράγουν.
Ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Ξ κος Γιώργος Κοσμάς που για άλλη μια φορά βρέθηκε στην πόλη μας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ του συλλόγου της Κυπαρισσίας για την άψογη όπως είπε διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία που βίωσε, τόσο την δική του και των αθλητών, όσο και των συνοδών της κάθε αποστολής.
Σε αυτό σημείο μπορούμε να αναφέρουμε ότι το Δ.Σ του συλλόγου στο πλαίσιο της καλής φιλοξενίας των αθλητών που λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση αλλά και των συνοδών τους, παρέθεσε το καθιερωμένο πλέον δείπνο, αυτή τη φορά σε κατάστημα της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας. Το μενού, όπως κάθε χρόνο, περιελάμβανε παραδοσιακή γουρνοπούλα, πολλές σαλάτες και ορεκτικά.
Τέλος θα αναφέρουμε ότι εκτός από το θέαμα, τις ωραίες παρουσίες και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν κατά διαστήματα οι θεατές, αυτές τις δύο μέρες υπήρξαν και τρανταχτές, θεσμικές απουσίες.
Για σήμερα όμως θα μείνουμε στα αγωνιστικά και θα επανέλθουμε για το συγκεκριμένο θέμα πολύ σύντομα.
Ακολουθεί πλούσιο φωτο-ρεπορτάζ.








Δυνατά καρφιά από
τον Μπενάρδο
Εντυπωσιακές άμυνες
από τον Κουσουρή








"Αφανείς ήρωες του τουρνουά"
"Αφανείς ήρωες του τουρνουά"


Πρόεδρος και αντιπρόεδρος μαζί










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.