Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξυλορακέτας στον Αϊ Λαγούδη

Σε μια αντάξια των προηγούμενων ετών διοργάνωση για τους 100 περίπου αθλητές που θα βρεθούν στην παραλία του Αϊ- Λαγούδη στις 26 και 27 Ιουλίου (προσεχές Σαββατοκύριακο) φιλοδοξούν να εξελιχθεί το τουρνουά ξυλορακέτας, τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (ΑΟΑΞΚ) και ο Δήμος Τριφυλίας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της τρίτης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος «Beach Racket».
Οι 95 για την ακρίβεια αθλητές που θα βρεθούν στην παραλία της Κυπαρισσίας υπόσχονται δυνατά «χτυπήματα», μεγάλα «γραψίματα» στα καρφιά τους και σκοπεύουν να καθηλώσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες. Τα μέλη του συλλόγου της πόλης μας από την άλλη πλευρά, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε εκτός από το καθαρά αθλητικό «κομμάτι» της διοργάνωσης, να τύχει ανάλογης επιτυχίας και το κομμάτι της φιλοξενίας τόσο των αθλητών, όσο και των συνοδών αυτών. Είναι πλέον γνωστό ότι κάθε ομάδα καταφθάνει στην πόλη μας με πληθώρα φίλων της οι οποίοι στηρίζουν τις συμμετοχές της.
Το διήμερο αυτό η πληρότητα των ξενοδοχείων της πόλης αναμένετε να «χτυπήσει κόκκινο», με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται την πόλη μας με αφορμή το τουρνουά αυτό. Μάλιστα, οι κρατήσεις δεν αφορούν μόνο το βράδυ του Σαββάτου, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας οι περισσότεροι φίλοι της ξυλορακέτας θα φτάσουν στην πόλη από της Παρασκευή και αναμένεται να αναχωρήσουν Δευτέρα και μερικοί και αργότερα, συνδυάζοντας το τουρνουά με στιγμές χαλάρωσης. 
Πληροφορίες μας λένε ότι η πολύ δυνατή ομάδα των Κρεστένων δεν θα δώσει το παρόν συντεταγμένα και με τις δυάδες ή τις τετράδες που γνωρίζουμε ότι αγωνίζονται συνήθως. Ελπίζουμε ωστόσο σε ένα καλό θέαμα, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει.
Να σημειώσουμε ότι και σε αυτό το τουρνουά, το παρόν θα δώσει και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΞ κος Γιώργος Κοσμάς.
Το Kyparissia-News.Blog για άλλη μια χρονιά θα είναι χορηγός επικοινωνίας της υπέροχης αυτής αθλητικής εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.