Πίνακες εισακτέων: Εκπληκτικές οι επιτυχίες των μαθητών του Ε.Λ Κυπαρισσίας

Ο Διευθυντής του Ε.Λ Κυπαρισσίας κος Ε. Αντωνόπουλος με την εκπαιδευτικό
κα. Κανελλοπούλου Θεώνη και τους μαθητές τους
Με ένα ποσοστό επιτυχίας, σαφώς ανώτερο του μέσου όρου για την Μεσσηνία καθώς αγγίζει το 84% των εξεταζόμενων, οι τελειόφοιτοι του Ενιαίου Λυκείου Κυπαρισσίας ξεκινούν την διαδρομή τους «στα σαλόνια» της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάνοντας περήφανους πρώτα από όλα τους ίδιους, αλλά και τους γονείς, τους καθηγητές και τους «προγυμναστές» τους.
Το λύκειο της πόλης μας κατέχει κάθε χρόνο περίοπτη θέση ανάμεσα στα σχολεία που καταγράφονται οι μεγαλύτερες ποσοτικά, επιτυχίες σε εισακτέους στα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα όλης της χώρας. Το 2013 με τον μέσο όρο των επιτυχόντων στον νομό μας να φτάνει στο 73.86% η Κυπαρισσία «έστελνε» στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 79.69% ή τους 51 στους 64 εξεταζόμενους.
Για το 2014, καθώς οι επιδόσεις είναι πιο βελτιωμένες σε όλη την Ελλάδα, ομοίως και στη Μεσσηνία καθώς οι επιτυχίες ανέβηκαν στο 75.14%, το Ε.Λ Κυπαρισσίας «ακολούθησε» την επιτυχία και αύξησε το ποσοστό των εισακτέων του στο 83.82% καθώς οι 57 από τους 68 συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχαν την συνέχεια των σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Εμείς στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα ίδια τα παιδιά και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον συνεχή αγώνα που δίνουν, ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια ώστε, εντασσόμενοι στην παραγωγική διαδικασία της χώρας να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα συναντήσουν.
Εξίσου συγχαρητήρια αξίζουν οι γονείς τους για την στήριξη που τους παρείχαν, πολλές φορές υπερβαίνοντας τις δυνατότητές τους, καθώς και οι καθηγητές για το πολύτιμο έργο που παρείχαν κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων προετοιμασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.