Μήνυμα ελπίδας και προοπτικής από τον Παναγιώτη Κατσίβελα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το βράδυ στην κατάμεστη Λαϊκή Αγορά Κυπαρισσίας (πλατεία Δημαρχείου έμπροσθεν Δημοτικού Μεγάρου) η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος έστειλε μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για την Τριφυλία.
Η τελετή έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίο διάβασε μήνυμα του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, ο οποίος κατάγεται από τους Γαργαλιάνους, δίνοντας τις ευχές της εκκλησίας και τις πατρικές του ευλογίες στη νέα Δημοτική Αρχή.
Μήνυμα απέστειλε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Παναγιώτης Νίκας και ο απερχόμενος – πρώτος Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας.

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.