Α.Ο.Κ: Τα έδωσαν όλα οι ποδοσαφαιριστές για τον "άσσο" σήμερα

Πικρές αλλά και μεγάλες αλήθειες που αφορούν τις ελλείψεις στο ρόστερ της ομάδας καθώς και τις περιορισμένες δυνατότητες στο να «καθαρίζει» τα παιχνίδια με μεγάλα και «καθαρά σκορ», παρουσιάζει ο φίλος Κυριάκος Πανόπουλος στην ανάλυση που κάνει για το σημερινό παιχνίδι του Α.Ο.Κ με τον Εθνικό Μελιγαλά, στο Δημοτικό Στάδιο Κυπαρισσίας.
Η έλλειψη βάθους, στον πάγκο της ομάδας είναι ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες και σίγουρα, ούτε μπορεί, ούτε και ευθύνεται για να το λύσει μόνος ο προπονητής της ομάδας. Η παραδοχή για ελλείψεις και η μέτρια ποιότητα από το κέντρο και μπροστά (λόγω περιορισμένων επιλογών) θα πρέπει να μην μας αφήνει περιθώρια για μεγάλα όνειρα.
Ας δούμε όμως τι γράφει ο φίλος Κυριάκος στην «Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσάις» στο facebook και τι «κατάφερε» να εκμαιεύσει από τον «ειδικό συνεργάτη» που ανακάλυψε!!!
"ΓΟΥΣΤΆΡΕΤΕ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ...;;;- Τι ήταν κι αυτό το αποψινό ρε ΑΟΚάκια...! Θρίλερ για σκληρά νεύρα και ας λυτρώθηκες στο 91'. Όμως φαντάζομαι ότι δεν περιμένετε κινηματογραφική κριτική αλλά μια ποδοσφαιρική ανάλυση ή δυό κουβέντες σταράτες και αυτές έχω σκοπό να σας πω....
Αλλά ας τα πιάσουμε ένα ένα....μέχρι να φτάσω σπίτι κουβέντιασα με 2-3 ανθρώπους που παρακολουθούν την ομάδα χρόνια αλλά και με ένα πρόσωπο από τα ενδότερα της ομάδας, ο οποίος μου είπε κάποια πράγματα off the record. Όσον αφορά τους οπαδούς, σχεδόν όλοι συμφώνησαν ότι η σημερινή απόδοσης της ομάδας ήταν το "ταβάνι" που μπορεί να πιάσει ο ΑΟΚ. Δηλαδή, έχεις μεν δυνατή άμυνα αλλά υπάρχουν διαστήματα που τα χαφ σου απουσιάζουν..! Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι ουσιαστικά, δεν έχεις σέντερ φορ. Ο Παναγόπουλος είναι πολύ λίγος, παρά το γκολ της νίκης που πέτυχε, και βέβαια σχολιάστηκε σχεδόν χλευαστικά το γεγονός ότι σε μια φάση ένας με έναν με τον αντίπαλο σέντερ μπακ....πάτησε την μπάλα και σωριάστηκε στο γήπεδο.
Δεν θέλει κανείς μας, ούτε να μιλήσει απαξιωτικά, ούτε να φερθεί απρεπώς σε έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας.....αλλά από την άλλη....δεν φοράμε και μαύρη κορδέλα στα μάτια. Αυτό που βλέπουμε κι αυτό που καταλαβαίνει ποδοσφαιρικά η γκλάβα μας....το λέμε...! Χωρίς προκατάληψη, χωρίς εμπάθεια..!
Εκεί που επίσης συμφώνησαν όλοι ήταν το γεγονός πως η ομάδα άλλαξε όψη απο την στιγμή που μπήκε ο Σίντι Ντιόπ και έκατσε σέντερ μπακ με επακόλουθο να ανέβει ο Ίλιε Μητρόφ στα χαφ και με την απόδοση του να απελευθερώσει όλη την ομάδα, με αποτέλεσμα στο διάστημα εκείνο να κάνεις 3 δοκάρια και το γκολ....!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Ίλε είναι πύργος στην άμυνα αλλά δεν μπορείς να κρατάς έναν παίχτη της κλάσης του πίσω...!!! Αυτά όσον αφορά την γνώμη των οπαδών, με την οποία συμφωνώ απόλυτα...!!! Πάμε τώρα κι σε αυτά που άκουσα από τα πλέον επίσημα χείλη.
Ο άνθρωπος μου - από εδώ και πέρα θα τον ονομάζω ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ της σελίδας- μου εξέφρασε την γνώμη ότι όντως ο φετινός ΑΟΚ δεν είναι σε θέση να καθαρίζει τα παιχνίδια όπως πέρυσι, δηλαδή με 3 και με 4-0. Όμως μου επισήμανε ότι καμιά ομάδα της κατηγορίας δεν μπορεί να το κάνει κι όταν μου έκανε μια σύντομη ανάλυση των αποτελεσμάτων, μπορώ να πω ότι.....δεν είχε άδικο...! Άφησε δε σοβαρές αιχμές για τις τρύπες που έχει το ρόστερ της ομάδας. "Που είναι ο Τζοβάνοβ που ακόμη δεν του έχουμε βγάλει δελτίο ....;;" αναρωτήθηκε...! Και συνέχισε λέγοντας....."δεν έχεις πάγκο. Γυρνάει ο κόουτς πίσω του και έχει μόνο παιδάκια...!!". Μου διευκρίνισε ότι κατά την άποψη του το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ότι χρειάζεται υπομονή και μου έδωσε την υπόσχεση ότι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και τείνω να τον πιστέψω...! Η σελίδα μας ευχαριστεί τον ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ της ελπίζει ότι θα συνεχίσει να μας προσφέρει την άριστη ανάλυση του μετά τα παιχνίδια της ομάδας..!!
Να μην σας κουράσω άλλο ΑΟΚάκια, ελπίζω να σας προσφέραμε την καλύτερη οπτική για το ματς και να σας αρέσουν τα θρίλερ γιατί μάλλον έχουμε να ζήσουμε πολλά...!!"
Όποιος γουστάρει να εκφράσει μια διαφορετική άποψη.....please do it.... που λέμε και στα,ελληνικά...
Σας είχαμε υποσχεθεί ανάλυση του αγώνα αλλά νομίζουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να γράψουμε κάτι περισσότερο, ούτε να περιγράψουμε με περισσότερο γλαφυρό όσο και αληθή τρόπο την πραγματικότητα που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, από όσο το κάνει πιο πάνω ο φίλος Κυριάκος.
Για τον Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης Μητρόφ, Γιαννόπουλος, Καρατζούλιας, Λυδιώτης, Κωνσταντόπουλος, Μανδραπήλιας, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος. Αλλαγές (Ντιόπ)
Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.