Α' ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρεμιέρα γεμάτη ντέρμπι

Η ώρα για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής Μεσσηνίας έφθασε.
Η "αυλαία" ανοίγει σήμερα με δύο αναμετρήσεις και την Κυριακή θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια. 
Κοιτώντας το πρόγραμμα της πρεμιέρας το μάτι πέφτει στο τριφυλιακό ντέρμπι
ανάμεσα στην Εράνη και την Κυπαρισσία που θα γίνει την Κυριακή στα Φιλιατρά. Την ίδια μέρα ο  περσινός πρωταθλητής Πάμισος θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Δώριο. Τα ντέρμπι όμως δεν τελειώνουν εδώ.
Στην Πύλο ο  φιλόδοξος Τσικλητήρας θα υποδεχτεί τον Τέλλο Αγρα που έχει επίσης υψηλές βλέψεις, ενώ στο Μελιγαλά ο τοπικός Εθνικός θα ανταμώσει με τον ανανεωμένο Μεσσηνιακό.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας φιλοξενεί τον νεοφώτιστο Ακρίτα Κορώνης και το Ασπρόχωμα που επιστρέφει στην Α' τοπική, το ενισχυμένο Διαβολίτσι.
Στην Ανδρούσα θα παίξουν η ομώνυμη ομάδα με τη Σπερχογεία και στα Αρφαρά ο τοπικός Αστέρας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που θέλει φέτος να αλλάξει επίπεδο.

ΕΡΑΝΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Είναι το ματς που ξεχωρίζει από την 1η αγωνιστική, αφού τα τριφυλιακά ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες, πάθος και δίψα για τη νίκη, μιας και υπάρχει και το γόητρο. Η Εράνη με την Κυπαρισσία θα τα δώσουν όλα λοιπόν αύριο για τους τρεις βαθμούς, ενώ το γήπεδο των Φιλιατρών αναμένεται γεμάτο, Ο Κώστας Λυμπερόπουλος δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον τραυματία Κόλλια, αλλά και το Γιάννη. Από την άλλη πλευρά στο απουσιολόγιο του Αλέξη Μαντζούνη βρίσκονται οι Γ. Παναγόπουλος, Σταματόπουλος, Κυριακούλης και Γιοβάνοφ.


Αποσπασμα απο την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/4638-a-topiki-messinia-premiera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.