Παγκόσμια παρουσίαση μοντέλων της VW στην Costa Navarino

Φωτογραφία από το "ΘΑΡΡΟΣ"
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων ασχολούνται με τον χώρο του αυτοκινήτου θα βρίσκεται τους προσεχείς μήνες η Τριφυλία. Από 6 Οκτωβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου ο γερμανικός κολοσσός VW, έχει επιλέξει την Μεσσηνία και συγκεκριμένα την Τριφυλία, για την παγκόσμια παρουσίαση των νέων μοντέλων του.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των διοργανωτών στην περιοχή θα περάσουν πάνω από 20.000 άτομα, συνεργάτες και εμπορικοί πελάτες της VW από όλο τον κόσμο.
Οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν βρίσκονται εντός αλλά κυρίως εκτός των εγκαταστάσεων της ξενοδοχειακή μονάδας. Διαδρομές γύρω από τους Γαργαλιάνους, την Χώρα και με καταληκτικό προορισμό την Μαραθούπολη, 200 και πλέον άνθρωποι την ημέρα (την περίοδο των δοκιμών)θα βρεθούν στην περιοχή και θα δοκιμάζουν τα νέα αυτοκίνητα της εταιρείας.
Η VW έχει στήσει ένα αρκετά επίπονο project ώστε να φτάσουν όλα τα μοντέλα δοκιμών στην περιοχή καθώς και για την ασφαλή και έγκαιρη μετάβαση των επισκεπτών στην Costa Navarino, οι οποίοι θα φτάνουν στην Μεσσηνία αεροπορικώς με ναυλωμένες πτήσεις τσάρτερ.
Μια μεγάλη ευκαιρία προβολής του νομού, με πρωτοβουλία της διαχειρίστριας εταιρείας της Costa Navarino οι οποίοι στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να διατηρήσουν την ξενοδοχειακή μονάδα για μεγαλύτερο διάστημα προχώρησαν σε αυτή την συμφωνία με την Γερμανική αυτοβιομηχανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.