Α.Ο.Κυπαρισσίας- Α.Ο. Διαβολιτσίου

Απολαυστικός όπως πάντα ο φίλος Κυριάκος μιλάει για το παιχνίδι του Α.Ο. Κυπαρισσίας με τον Α.Ο Διαβολιτσίου. Που γίνονται όλα αυτά; Μα στην Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, εμείς όταν μιλάει ο ανατρεπτικός, εκκεντρικός και συνάμα "αισθησιακός" "μουτζαχεντίν" της κερκίδας Κυριάκος Πανόπουλος απλώς, σιωπούμε.
Ακολουθεί η pre-game δημοσίευση του Κυριάκου όπως αυτός την αισθάνθηκε και μας την μετέφερε:
ΕΝΑ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...!!!
''- Καλησπέρα ΑΟΚάκια μου. Ξέρεις κανείς να μου πει τι είναι ένα διαβολίτσι...;; Θα μου πείτε ότι το πρώτο γράμμα πάει κεφαλαίο, είναι χωριό της Μεσσηνίας και αύριο στις 15:30 έρχεται να μας αντιμετωπίσει. Σωστά όλα αυτά....όμως το διαβολίτσι, και λόγω ονόματος, είναι επίσης ένα διαβολάκι που πέρυσι παρότι του ρίξαμε 13 (!!!) γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο κι εκείνοι μας έβαλαν 2, εκείνα τα 2 , τα έβαλε στο μεταξύ μας 2-2 που φέραμε εκεί πέρα και μας έκοψε 2 υπερπολύτιμους βαθμούς.
Αύριο το υποδεχόμαστε στην Κυπαρισσία κι εκείνοι έρχονται με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και δύο ήττες συνολικά. Στα δε εκτός έχουν κάνει μια ισοπαλία και μια ήττα. Έρχονται όμως και με πολλές απουσίες. Ζερίτης, Αλεβιζος, Παπατζίκης και Βεργόπουλος δεν θα έρθουν και είναι σοβαρές απουσίες. Όμως όπως κι αν έχει, εμείς πρέπει να πιάσουμε το Διαβολίτσι απο "τα κερατάκια του" και να μην πάρει ανάσα.
Μην ξεχνάτε πως ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς. Την Τετάρτη στον Απόλλωνα Καλαμάτας που έχει κάνει 5 νίκες (!!!) και στο καπάκι το Σάββατο στον Αστέρα Αρφαρών. Οπότε δεν έχουμε κανένα περιθώριο και καμιά όρεξη να αφήσουμε να μας διαβολίσει το Διαβολίτσι...!!!
Οφείλω επίσης να σας πω ότι οι άνθρωποι είναι άψογοι όταν μας φιλοξενούν, πράγμα που σημαίνει ότι κι εμείς στην κερκίδα πρέπει να τους το ανταποδώσουμε την φιλοξενία. Βλέπουμε το ματς χωρίς να ξεφεύγουμε, αναξερτήτως αποτελέσματος...!!
Το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος....διαιτητής της αναμέτρησης, θα είναι αυτός ο κύριος που πέρυσι μας άφησε με 8 παίχτες στον Ολυμπιακό Καλαμάτας....ο αξιότιμος κ. Νικολόπουλος.
Πέρυσι ο ΑΟΚ είχε ζητήσει την εξαίρεση του από τα παιχνίδια μας. Φέτος δεν έχει βάλει βέτο, οπότε μας σφυρίζει κι ήρθε η ώρα να δούμε πως θα μας παίξει εντός έδρας...!! Θα τα πούμε και αύριο πριν το ματς. Μέχρι τότε.....Καληνύχτα και πάντα ΑΟΚΑΡΑ.....!!!!"
Του Κυριάκου Πανόπουλου 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Νικολόπουλος Η. με βοηθούς τους κ.κ Αδαμόπουλο Κ. και Τσουλάκο Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.