Τροχαίο ατύχημα είχε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Π. Κατσίβελας

Τροχαίο ατύχημα είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τριφυλίας Π. Κατσίβελας στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ύψος της Νεμέας.
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας.
Ο κ. Κατσίβελας βρισκόταν στο αυτοκίνητό του Δήμου Τριφυλίας (Citroen C1) με τον οδηγό του καθώς επέστρεφε από επαγγελματικό ταξίδι που είχε στην Αθήνα. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του οχήματός στο ύψος της Νεμέας και αυτό έκανε τετραπλό τετ α κε! Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο αφού χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες σταμάτησε την τρελή πορεία του χωρίς ευτυχώς ο ίδιος ή ο οδηγός του να πάθουν το παραμικρό!
Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο όχημα. Από την εκτροπή του οχήματος προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές ενώ συνέχισε το ταξίδι της επιστροφής με το ίδιο όχημα!

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"
ΠΗΓΗ: gargalianoionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.