Έναρξη εορταστικής περιόδου στην Κυπαρισσία.

Με την φωταγώγηση του δέντρου στο κέντρο της αγοράς (πιάτσα των ταξί), ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς και της πρωτοχρονιάς.
Παρουσία πολλών πολιτών και με την μουσική «συνοδεία» της παιδικής χορωδίας της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας καθώς και τους ήχους επίσης της Φιλαρμονικής της πόλης μας, δόθηκε το «σύνθημα» για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας ο οποίος δεν φάνηκε να έχει πτοηθεί από το πρόσφατό (χθεσινό) ατύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από την Αθήνα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:30 ενώ με την ευκαιρία της ημέρας τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ (22:00).
Τέλος ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του έδιναν τον πλέον εορταστικό τόνο στην εκδήλωση και γενικότερα στο κέντρο της αγοράς.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί ξεχωριστή εκδήλωση στην Άνω Πόλη όπου θα φωταγωγηθεί το εκεί Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συλλόγου ενώ σε συνεργασία με τον «Σύλλογο για την Αναβίωση και της προστασία της Άνω Πόλης» και τα μαγαζιά της Άνω Πόλης θα «γλυκαίνονται» όσοι επιλέξουν να παραβρεθούν. Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις θα το βρείτε ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Από το "ΘΑΡΡΟΣ"
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου
κα. Ειρήνη Θεοδωροπούλου
Η παιδική χοροδία της Φιλαρμονικής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.