Ο ΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΜΑΣ

Καλημέρα ΑΟΚάκια...!!
Εβδαμάδα επιστροφής σε αγωνιστικούς ρυθμούς αυτή που ξεκίνησε αλλά επειδή έχουμε ακόμη μέρες μπροστά μας, ας ξεκινήσουμε με ένα άρθρο που θα έπρεπε να έχει γραφτεί από καιρό....
Όλοι μας ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο τα φώτα τραβάνε πάνω τους οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές αφού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά και ορισμένοι γραφικοί πρόεδροι που επιζητούν την δημοσιότητα, συνήθως για τους λάθους λόγους. Αυτό το τελευταίο με τους "προέδρους" συμβαίνει και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ευτυχώς όμως σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Στις αλάνες που χτυπά η καρδιά της πρωτογενούς μορφής του αθλήματος, του αληθινού ποδοσφαίρου, σχεδόν πάντα οι διοικήσεις των ομάδων είναι οι αφανείς ήρωες...! Οι άνθρωπινοι που ματώνουν οικονομικά και ψυχολογικά για να κρατήσουν ομάδες ώστε να μπορεί ο καθένας μας να περάσει μια ευχάριστη Κυριακή, κάθονται στην ίδια κερκίδα με τον φίλαθλο......ζουν την ίδια αγωνία και μοιράζονται την ίδια αγάπη...! Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με την εδώ και λίγα χρόνια διοίκηση του ΑΟΚ.
Αν θα έπρεπε να επιχειρηθεί ένας απολογισμός, πρώτα απ' όλα προκύπτει πως το μέγιστο επίτευγμα της είναι πως παραλαμβάνοντας από την διοίκηση του Μπάμπη Κακούτη μιά ήδη έτοιμη ομάδα, καταφέρνουν να συνεχίζουν τις επιτυχίες, έχοντας αναδείξει τον ΑΟΚ να είναι σταθερά η τρίτη δύναμη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και έχουν δημιουργήσει την υποδομή για την υπέρβαση...!
Υπέρβαση που μπορεί να γίνει, για τους εξής λόγους.....από οικονομικής άποψης
-ο ΑΟΚ δεν οφείλει πουθενά με επακόλουθο να είναι περιζήτητος προορισμός για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.
-Δεν τσιγκουνεύτηκαν τα λεφτά για την χειμερινή ενίσχυση, παρότι πηγαίναμε 4 πόντους πίσω από τον Πάμισο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έγιναν σπατάλες.
-Στήριξαν την ομάδα -και αυτό πρέπει να τονιστεί- ακόμη και όταν μιά μεγάλη μερίδα οπαδών δεν έρχονταν φέτος στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα, ίσως και απογοητευμένοι από την περσινή χρονιά...!!
Από αγωνιστικής απόψεως,
-διόρθωσαν τα λάθη απειρίας των περασμένων ετών κάνοντας φέτος μεταγραφές ουσίας και αποδείχτηκε μέσα στις 4 γραμμές ότι δεν λάθεψαν σε καμία επιλογή τους.... Φ. Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρατζούλιας, Κόλλιας, Θεοδωρακόπουλος, Καμποσιώρης, ο άτυχος Μαργαρώνης...... όλοι αυτοί μαζί με τις ανανεώσεις των Ντιόπ, Γαργαρώνη, Μιτρόφ, Ντουγέρογλου, τους άοκνους εργάτες Λυδιώτη, Γιαννόπουλο, Γ. Παναγόπουλο, Ανδρουτσή, Ζαφείρη και την άπαιχτη πιτσιρικαρία των Κωντσαντόπουλου, Παπαγεωργίου, Μπακόπουλου, Αθανασόπουλου...... απαρτίζουν την καλύτερη ομάδα που είδαμε εδώ και χρόνια και αυτό πλέον το παραδέχονται ακόμη και οι πιό δύσπιστοι οπαδοί του ΑΟΚ...!!!
Στα αγωνιστικά συν βέβαια είναι και η πρόσληψη του προπονητή Αλέξη Μαντζούνη που παρά τις ενστάσεις που έχουν πολλοί για το αμυντικογενές στυλ του, η αλήθεια είναι πως κρατά την πειθαρχία της ομάδας χωρίς να χάνει το παρεΐστικο στοιχείο και έχει εμφυσίσει στους παίχτες την νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας πρωταθλητής.
Ασχέτως όμως από τις μακροσκελείς αναλύσεις και από το τι εν τέλει μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα, αυτό που πρέπει να πούμε για τα παιδία και προς τα παιδιά που απαρτίζουν το Δ.Σ του ΑΟΚ είναι πως δεν δίστασαν ποτέ, πως άκουσαν και έμαθαν, πως απέδειξαν τα ανιδιοτελή τους κίνητρα, πως δεν κρύφτηκαν, πως μπορείς να πιείς καφέ μαζί τους και να πεις το όποιο παράπονο σου....!!
Αγαπητοί φίλοι του Δ.Σ......το ποδόσφαιρό είναι ρομαντισμός, αγωνία, πόλεμος, έρωτας και ο ΑΟΚ είναι ο δικός μας εκφραστής όλων αυτών των συναισθημάτων....
Σας ευχαριστούμε που σας έχουμε συνοδοιπόρους στα καλά και στα δύσκολα....
Σας ευχαριστούμε που καθόμαστε μαζί στο ίδιο τσιμεντένιο σκαλοπάτι....!!!!
Υ.Γ: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Κώστα Γκόγκα που στάθηκε η πηγή έμπνευσης αυτού του άρθρου......

Του Κυριάκου Πανόπουλου για την "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων Α.Ο.Κ στο facebook".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.