Προκόπης Παυλόπουλος: Ο "εκλεκτός" του Μαξίμου για ΠτΔ

Τον καθηγητή και πρώην υπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να προτείνει για την Προεδρίατης Δημοκρατίας.
Ως έναν βαθιά δημοκράτη και ως ένα πρόσωπο που τυγχάνει ευρείας αποδοχής τον χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πρίν από λίγη ώρα.
Ο Μεσσήνιος πολιτικός, που φροντίζει να κρατά μετριοπαθή στάση, χωρίς ακρότητες και χωρίς υπερβολές στις τοποθετήσεις του, αναμένεται να συγκεντρώσει την μέγιστη δυνατή πλειοψηφία στην κοινοβουλευτική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει, καθώς εκτός από το ΚΚΕ και την Χ.Α, αναμένεται να υπερψηφιστεί από όλα τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.