Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του κατά συρροή δολοφόνου με τα 11 και πλέον ονόματα, από την Αλβανία καθώς και του συνεργού του.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, που συνελήφθησαν, την 19-2-2015 στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονίες και άλλα σοβαρά αδικήματα.
Ο ένας εξ αυτών, και συγκεκριμένα ο πρώτος κατηγορούμενος, ήταν καταζητούμενος και την δολοφονία του 79χρονου στην Σπηλιά το 2011 και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης από5/12/2011 του Ανακριτή Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, το οποίο επικαιροποιήθηκε με βούλευμα που εκδόθηκε στις 20/01/2012 από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) (επ) BARIAME ή BARIAMI ή BARIAM ή BARJAMAJ ή BARJAMI ή BARAJMI ή PAPAVAN ή PAPAJANI ή PAPAZANI ή PAPAYAN ή PAPAXHANI ή PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI που γεννήθηκε στην Αλβανία.

Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα και κατά του δεύτερου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού.
Β) MUSTA ή MUSTA Ι NERI ή ERNEST του BEDRI που γεννήθηκε στην Αλβανία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-5-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Το καθίκι σκότωσε τον μπαρμπα-Θοδωράκη στην Σπηλιά, αλλά το τοπικό αστ τμήμα δεν τον είχε εντοπίσει, όπως και άλλες κλοπές στα χωριά. Να σαπίσει στην φυλακή, και να του κάνουν ανάλογη ...υποδοχή οι άλλοι κρατούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.