Συσκέψεις για Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Η διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στο μεγάλο έργο αναβάθμισης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας απασχόλησε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, υπό την προεδρία της θεματικής αντιπεριφερειάρχη, Ντίνας Νικολάκου.
Στις συσκέψεις παρευρέθη και ο Συμπαραστάτης του Πολίτη της Περιφέρειας, Γ. Μπουλούκος, ο οποίος σημείωσε ότι η παρουσία του αφορούσε στη διαμεσολάβηση μεταξύ υπηρεσιών και των πολιτών, ώστε να επιλύονται προβλήματα πριν καν προκύψουν. «Θεωρούμε ότι σε αυτή τη δεύτερη θητεία του Συμπαραστάτη ο ρόλος του θα πρέπει να είναι πιο δυναμικός, πιο συνεκτικός και τελικά πιο αποτελεσματικός, όσον αφορά στην καλύτερη λειτουργία και της διοίκησης, αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών», υπογράμμισε σχετικά.
Για το έργο εκσυγχρονισμού του ισογείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με παρεμβάσεις και στον πρώτο όροφο του κτηρίου, ερωτώμενη η κα Νικολάκου απάντησε ότι, παρουσία στελεχών των υπηρεσιών και του αναδόχου, τονίσθηκε η σθεναρή θέληση του περιφερειάρχη για ολοκλήρωση του έργου: «Υπήρξαν προβλήματα στην έναρξη, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο έργο, αφού αφορά νοσοκομείο και δεν μπορούν να εκκενωθούν πλήρως οι χώροι του. Πρέπει να λειτουργεί ταυτόχρονα το νοσοκομείο. Παρευρέθη και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μπέζος, ο οποίος με έντονο τρόπο ζήτησε να τελειώσουν οι εκκρεμότητες και οι διαδικασίες και να πάμε στην υλοποίηση του έργου.
Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, έτσι ώστε το επόμενο δεκαήμερο να είμαστε σε θέση να πούμε ότι το έργο εξελίσσεται σε όλο του το εύρος. Δηλαδή, να μπορεί ο εργολάβος να δουλεύει παράλληλα όλα τα τμήματα του έργου, καθώς υπάρχουν και εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες. Έτσι ώστε σύντομα και εντός του χρόνου που πρέπει, καθώς είναι έργο του ΕΣΠΑ, να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
Παρά τις δυσκολίες και τα τεχνικά προβλήματα που έχει, το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί».

Της Βίκυς Βεντουλάκη από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.