Επαγγελματική νίκη για τον Α.Ο.Κ - Ανάλυση από τον Κυριάκο Πανόπουλο

Με σκορ 1-0 ο Α.Ο.Κ επικράτησε του Π.Α.Ο.Κ Κουτσοποδίου μέσα στο δημοτικό στάδιο Κυπαρισσίας, σε μια μέρα που δεν μπορούμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Μαντζούνη βρέθηκαν και στην καλύτερη μέρα τους.
Ωστόσο, με ένα 1ο ημίχρονο υποτονικό και με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν και ένα δεύτερο ημίχρονο όπου "η καλή φάση" παίχτηκε και στα δύο καρέ, το τρίποντο γράφτηκε στους γηπεδούχους σε μια στιγμή που ο Χ. Παναγόπουλος εκμεταλλεύτηκε μια κακή απόκρουση των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση φάουλ του Κόλλια που επέστρεψε και με μακρινό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή "έγραψε" το τελικό 1-0 για την ομάδα της Κυπαρισσίας...
Δεν χωρά καλύτερη ανάλυση του αγώνα από αυτή που έκανε ο μεγαλύτερος ίσως "φαν" την ομάδας, που εξακολουθεί να παρακολουθεί τον Α.Ο.Κ με την ίδια απλότητα, με τον ίδιο ρομαντισμό και με τον ίδιο φανατισμό, όπως τον βλέπαμε στα σχολικά μας χρόνια.
Ακολουθεί η ανάλυση του αγώνα όπως τον παρακολούθησε ο φίλος Κυριάκος Πανόπουλος και την "κατάθεσε" στην Ανοιχτή Ομάδα φίλων του Α.Ο.Κ στο Facebook...
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ - Καλησπέρα ΑΟΚάκια... λίγο απόκοσμος τίτλος για άρθρο αλλά είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσετε στο ότι μέχρι στιγμής, εκτός από την καλή ομάδα που έχουμε... κάτι μας φυλάει... και σίγουρα δεν είναι από τον κόσμο τούτο...!!!
Τι να σας πω ρε παιδιά... τα είδατε, τα ζήσατε... ΘΡΙΛΕΡ με το Κουτσοπόδι. Ανύπαρκτη η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο πριν σκοράρουμε, ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία που ο Ντουγέρογλου απόκρουσε κυριολεκτικά με τα νύχια...!!!
Η ομάδα κουρασμένη, αγχωμένη αλλά κυρίως το μεγάλο λάθος που εκανε ο Μαντζούνης να μην ξεκινήσει τον Κόλλια και τον Ντιόπ. Ρεεε Αλέξη... σε τέτοια παιχνίδια βάζεις ότι όπλο έχεις στην ενδεκάδα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ...!!!
Και κάπου εκεί που ο Ντουγέρογλου έκανε πάλι τον ιεροφάντη της μαύρης μαγείας... 'εσκασε το γκολ ο Παπαγεωργίου... ριμπάουντ από φάουλ, η μπάλα από το δεξί στο αριστερό και 1-0... είσαι τεράστιος ρε Χρήστο παπαγεωργίου... ποδοσφαιριστής, φίλος, χαρακτήρας, ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ...!!!
1-0 Τελικό...!!! Αλλά όσους διαβόλους και τριβόλους να επικαλεστούμε... η εικόνα στην κερκίδα παραμένει τύπου κατηχητικού... κανένας παλμός, καμιά διάθεση και μάλιστα όταν δίνεις τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τούτη την σεζόν... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 100, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... οι υπόλοιποι μπορείτε να γυρίσετε στα καβούκια σας...!!!
Αυτά για τώρα... την Κυριακή πάμε στο Άστρος για παιχνίδι χωρίς αύριο... και αν εκεί ο διάβολος ζητήσει την ψυχή μας, με αντάλλαγμα την νίκη μας στο ματς... ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ...!!!

Για τον ΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Ντουγέρογλου, Γαργαρώνης, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος (82'), Λυδιώτης (57'), Θεοδωρακόπουλος, Ανδρουτσής, Γεωργιόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου (75'), Φ. Παναγόπουλος, Καραντζούλιας.
Αλλαγές: Κόλλιας (57'), Ντιόπ (75'), Κωνσταντόπουλος (82')
Η Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ έχει ως εξής:

Οι φωτογραφίες είναι της Μαργαρίτας Κωνσταντοπούλου από την "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Α.Ο.Κ" στο facebook


3 σχόλια:

  1. γιατι 500 ατομα μονο?καλα τα λεει ο κουλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΛΗ Ο ΑΟΚ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ ΦΕΤΟΣ.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ 1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.