Κυπαρισσία: Μείωση ποινής σε πράκτορα εφημερίδων από το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας

'
Ένας πρώην πράκτορας εφημερίδων καταδικάστηκε χθες στο Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας σε 1 χρόνο φυλάκιση με αναστολή, για υπεξαίρεση ποσού 23.500 ευρώ.
Ο κατηγορούμενος από το 1993 μέχρι τον Αύγουστο του 1999 είχε δικό του πρακτορείο στην Κυπαρισσία, αλλά όταν το πρακτορείο Τύπου με το οποίο συνεργαζόταν πτώχευσε, αναγκάστηκε να κλείσει αφήνοντας απλήρωτες οφειλές.
Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στο Αγρίνιο, είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του είπε ότι για τα χρήματα τα οποία διεκδικούσαν από αυτόν έμαθε για πρώτη φορά το 2005, όταν του επιδόθηκε σχετικό εξώδικο. Υποστήριξε ακόμη ότι ο ίδιος δεν καταχράστηκε ούτε ευρώ - και είπε στο δικαστήριο πως δεν αναγνωρίζει το υπόλοιπο χρημάτων που του ζητούν επειδή δεν επέστρεψε τα απούλητα έντυπα.
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι στα χέρια του δεν έφτασε καμία εκκαθάριση, γιατί στις 26 Μαΐου του 1999 ανέλαβε άλλος το πρακτορείο, οπότε ο ίδιος δεν αναγνωρίζει κανένα χρέος από απούλητα έντυπα τα οποία κατηγορείται ότι δεν επέστρεψε τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.
Αντίθετα -όπως είπε- τον έβαλαν από το πρακτορείου Τύπου να φτιάξει το μαγαζί του, κι ένα πρωί του είπαν "φύγε" κι εκείνος δεν είχε να ταΐσει την οικογένειά του.

ΠΗΓΗ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online"

1 σχόλιο:

  1. Δεν μας νοιάζει τι εγινε με τον πράκτορα.
    Μας νοιάζει ,ότι το Στασιό είναι 3 ημέρες χωρίς νερό, επειδή κάποια λαμόγια εχουν κάνει ..μπαϊ πας στα ρολόγια νερού ,ποτίζουν νύχτα μερα πολλά στρέμματα με ελιές και πάνω από 15 χρόνια δεν μετριούντε ρολόγια από τον Δήμο και δεν πληρώνουν νερό για τα χωράφια με ελιές.
    Εχομε ενημερώσει τον Δήμο αλλα τα ψηφουλάκια είναι πολλά.
    Πολλά όμως είναι και τα κορόϊδα που πληρώνουν ύδρευση και κάποιοι πονηροι καινε τα μοτέρ ποτίζοντας τζάμπα νύχτα μερα.
    Περιμένουμε να δούμε ποτε θα μετρηθουν αυτά τα ρολόγια ποτε θα γίνει έλεγχος για παράνομες υδροδοτήσεις χωρίς ρολόγια, και γιατι δεν πληρώνουν τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.