Στην ΑΕΚ ο Σκλαβενίτης, στον ΠΑΟ ο Τσάκας, στον ΑΟΚ ο Σγουράκης

Ξεκίνησε τις «διαρροές» με τον Γεωργούντζο. Μόλις είδε ότι δεν τον λαμβάνει κανένας σοβαρά υπόψη του ( τον Καλαματιανό δημοσιογράφο), άρχισε να μιλά σε πιο αναγνωρίσιμους σε θέματα του Α.Ο.Κ και μάλιστα από τους πλέον έγκυρους στην Μεσσηνία στην αθλητική ενημέρωση, όπως είναι το taklin.gr και ο Ηλίας Τσώλης.
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον κύριο Σγουράκη να «έρχεται» και τελικά αυτός να στέλνει «ονόματα» στην Μεσσηνία και την Κυπαρισσία μας, κρατώντας «όμηρη» την διοίκηση στην οποία έστειλε και μήνυμα λέγοντας: «καλά κάνετε και ξεκινήσατε επαφές με ποδοσφαιριστές αλλά να μας περιμένετε»!!!
Καλά, δεν βρέθηκε ένας να του πει: «άντε έλα ρε Χριστιανέ, πρέπει να ξέρουμε με τι ομάδα θα ξεκινήσουμε!!!»
Ξανθόπουλος, μεγάλο όνομα στον πάγκο μας... Υπάρχει και ένα με τον Τοτό!!!
Διαβάσαμε από τον φίλο Ηλία Τσώλη στο Taklin.gr ότι έρχεται προπονητάρα… δεν είναι ο τίτλος του άρθρου, εμείς το ερμηνεύσαμε κατ αυτόν τον τρόπο.
Είδαμε το βιογραφικό του και ξεκινήσαμε για το Καλό Νερό όπου θα στήσουμε αντίσκηνο για να τον υποδεχτούμε…
Μεγάλο όνομα με ΠΟΛΛΕΣ επιτυχίες…17 ομάδες σε 11 χρόνια χωρίς αυτές που ξεκίνησε ή υπήρξε βοηθός προπονητή… αυτό τα λέει όλα!!!
Από τις περισσότερες έφευγε στις 2-3 πρώτες αγωνιστικές, σε άλλες ενώ ξεκινούσε από την μέση της σεζόν τον Απρίλη «της κρέμαγε» και είχε και την λαμπρή επιτυχία το 2007 να ανεβάσει την Πρέβεζα στην Γ’ Εθνική… Ρε δεν πάμε καλά… τουλάχιστον ο Τσάκας έλεγε ονόματα.. ο Σκλαβενίτης έλεγε θα φέρει την μισή Αργεντινή…
Τι τον θέλουμε τον γυρολόγο των τοπικών και των μικρών;;;
Μήπως θα κάνει «άλλες» δουλειές με την υποψήφια επενδυτική ομάδα;
Αλήθεια, ο κύριος Σγουράκης σε ποια ομάδα τον είδε και «έπαθε πλάκα;»
Κλείνω με αυτό… ο κ Φωτεινός θα πρέπει να προσέξει που εμπλέκουν ορισμένοι το όνομά του γιατί η κοινωνία μας είναι μικρή και επειδή πάνω από όλα είναι φίλος από τα παιδικά μας χρόνια, δεν θα ήθελα από αυτό εδώ το «βήμα» να γράφουμε ότι είναι καλό παιδί και έμπλεξε…
Παρακαλούμε τον Πρόεδρο του ΑΟΚ να βγει και να μιλήσει ευθέως πλέον και όχι με διαρροές, να μιλούν άλλοι γι αυτόν… Αν υπάρχει ενδιαφέρον, τι ενδιαφέρον και πόσο έντονο και ειλικρινές… Διαβάζουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ο κόσμος που πληρώνει εισιτήριο διαρκείας ή κάθε Κυριακή βρίσκεται στο πλευρό της ομάδα εντός ή εκτός έδρας.
Άνθρωποι που υπερέβαλαν εαυτούς για να βρεθούν στο Περιστέρι με την ελπίδα να δουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική και να πανηγυρίσουν μαζί τους…
Φανταστείτε με τι σκεπτικό θα επιστρέφατε στην Κυπαρισσία αν ήταν στην Διοίκηση ο κύριος Σγουράκης και να χάναμε τον αγώνα όπως τον χάσαμε…

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

2 σχόλια:

  1. φυσα ρουφα τραβατονε..οποιος επιασεν επιασεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το προεδρειο καλα θα κανει να μην ξεφτιλιζεται με τετοιες κινησεις που μικραινουν την ομαδα μας κ δειχνουν οτι ειμαστε αφελεις κ αγνωμονες απο ποδοσφαιρο.Οποιος ειναι υπευθυνος να παραιτηθει κ να μην ξανασχοληθει με την ομαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.