Θέλουμε να είμαστε θετικοί και καλοπροαίρετοι αλλά δεν μας βοηθάτε κ. Σγουράκη

Οι τελευταίες είκοσι περίπου μέρες στην Κυπαρισσία, και πάντα σε σχέση με τον Α.Ο.Κ, κυλούν σε ρυθμούς Σγουράκη. Μιλάμε για τον άνθρωπο που εμφανίστηκε να θέλει να επενδύσει ένα τεράστιο ποσό και φτάσει την ομάδα μας στην FootBall League, σύμφωνα με το όσα έχει δηλώσει σε άλλα μεσσηνιακά μέσα.
Όταν λέμε τεράστιο το εννοούμε καθώς οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για
ένα ποσό της τάξεως των 200.000€ ΜΟΝΟ με το «καλημέρα» τον πρώτο χρόνο παρουσίας τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του στην ομάδα.
Ο φερόμενος επενδυτής ο οποίος πλαισιώνεται και από μια ομάδα συνεργατών, τόσο επιχειρηματιών, όσο και ανθρώπων που ξέρουν την ποδοσφαιρική πραγματικότητα, δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει στην επένδυση ενώ δεν φαίνεται να τον πτοεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τραπεζική αγορά.
Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος δήλωσε, ΕΦΟΣΟΝ είχε ήδη γίνει γνωστό ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές για μια εβδομάδα, πως το ενδιαφέρον παραμένει έντονο και πραγματικό, το ποσό που έχει υποσχεθεί δεν αλλάζει και πως ΘΑ ΕΡΘΕΙ αύριο Τρίτη ή την Τετάρτη στην πόλη μας, με σκοπό να συναντήσει εκπροσώπους της Διοίκησης καθώς και την Νομική Σύμβουλο της ομάδας.
Είναι μάλιστα διατεθειμένος, να καταβάλει άμεσα και ένα ποσό σαν προκαταβολή επισφραγίζοντας της συμφωνία το οποίο δεν θα είναι βέβαια κοντά στο συνολικό ποσό που έχει δηλώσει ότι θα επενδύσει, θα είναι όμως ένα ποσό που σίγουρα δεν «χαρίζεται» και δεν δίνεται επί ματαίω από κανέναν.
Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας τέλος, ο κ. Σγουράκης φέρετε να επιθυμεί να έχει λόγο, καθώς στις προθέσεις του είναι να φέρει προπονητή – όνομα που θα κάνει πάταγο στην Μεσσηνία, ενώ και για το ρόστερ, έχει «έτοιμες» 3-4 λύσεις ποδοσφαιριστών με παρουσία ετών στην Α’ Εθνική οι οποίοι δεν θα είναι φυσικά σε ηλικία που θα «βγάζουν μάτι» αλλά θα δημιουργήσουν ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά από τον δεύτερο στην Α’ Τοπική Κατηγορία και θα αποτελέσουν την εγγύηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Όμως, θέλουμε να πιστέψουμε ΌΛΑ τα παραπάνω αλλά μπορούμε;
Είναι γνωστή η παροιμία που λέει «όταν ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι» και όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, δεν θα λέγαμε καν για καλάθι…
Ειδικά, όταν η έλευση του κ. Σγουράκη μετατίθεται από Τρίτη σε Σάββατο, από Σάββατο σε Τρίτη και ούτω καθεξής
 Δεν μας βοηθάτε να σας πιστέψουμε και δεν βοηθάτε και την εικόνα σας εν γένει..
Δεν είναι δυνατόν να κρατάτε «αιχμάλωτη» την ομάδα σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και να μην εμφανίζεστε παρά μόνον σε ΜΜΕ και τηλεφωνικά στον κ Φωτεινό
Από το ρεπορτάζ που κάναμε το Σαββατοκύριακο προέκυψε ότι υπήρξε και μια προσπάθεια επικοινωνίας με την Νομική Σύμβουλο της ομάδας κα. Παναγιωτοπούλου αλλά δεν μπορέσαμε να μάθουμε περισσότερα.
Ελπίζουμε αύριο ή την Τετάρτη να γίνει επιτέλους η πολυαναμενόμενη συνάντηση και να πάψει να σας περιβάλλει ένας γρίφος και να αντιστρέψετε και την αρνητικότητα που εισπράξαμε, ίσως και από πικρία, από ανθρώπους της γενέτειρας σας στην προσπάθεια που καταβάλαμε να μάθουμε το κάτι παραπάνω.
Σε ότι αφορά το τελευταίο είμαστε παγίως της άποψης πως πρέπει να συμπεράσματα να εξάγονται σε προσωπικό επίπεδο και όχι κατόπιν περιγραφών και συστάσεων, ωστόσο δεν μας βοηθάτε και με τις πράξεις σας να ξεκινήσει η γνωριμία μας θετικά…
Ελπίζουμε στα καλύτερα γιατί πάνω από όλα, είναι η ομάδα μας και η αγάπη μας γι' αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.