Μεγάλη μουσική εκδήλωση από τον Α.Ο Κυπαρισσίας – Μεγάλη ευκαιρία προσφοράς από τον κόσμο!!

Με μια μεγάλη μουσική εκδήλωση η Διοίκηση του Α.Ο Κυπαρισσίας καλεί τον κόσμο να δείξει έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα της πόλης μας, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ.
Δε μιλάμε για άνευ όρων προσφορά, αλλά για προσφορά με αντάλλαγμα την παρακολούθηση μιας μεγάλης συναυλίας που θα γίνει την Τρίτη 18 Αυγούστου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.
Τεράστιες επιτυχίες των Γρηγόρη Μπιθικώτση, Στράτου Διονυσίου και Γιάννη Πάριου θα ακουστούν το βράδυ της Τετάρτης από τους γιούς τους, Γρηγόρη Μπιθικώτση (junior), Άγγελο Διονυσίου (θα 'ναι και ο Στέλιος εκεί) και τον Χάρη Βαρθακούρη.
Επιτυχίες όπως: «Κάντε υπομονή», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Ένα γράμμα», «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα», «Αφιλότιμη», «Μου ΄χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση» με τις οποίες μεγάλωσαν αρκετές γενιές και ακούγοντας τες ακόμα αλλάζουμε την διάθεσή μας, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από την πρώτη φορά που ακούστηκαν.
Μια μουσική παράσταση που έχει γνωρίσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία, όπου και αν παρουσιάστηκε, είτε στο εξωτερικό, είτε στο εσωτερικό, μπορεί ο κάθε ένας να την απολαύσει και ταυτόχρονα να ενισχύσει και την ομάδα της Κυπαρισσίας.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα λέγαμε ότι είναι κάτι περισσότερο από προσιτές.
Με οκτώ ευρώ αν προτιμήσει να το προμηθευτεί από τα σημεία προπώλησης και 10 από το ταμείο, το βράδυ της Τετάρτης κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αυτή την υπέροχη συναυλία. Δεν υπάρχει δικαιολογία απουσίας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βοηθήσει ΚΑΙ την ομάδα κάποιος.
Η συναυλία είπαμε θα γίνει την Τετάρτη 18 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 21:30
Σημεία προπώλησης είναι τα εξής:
Κυπαρισσία:
Βιβλιοπωλείο «Αρχονταρίκι»: Τηλ. 2761024960
Βιβλιοπωλείο «Καγιάφας»: Τηλ. 2761022608
Γαργαλιάνοι:
Κάβα «Ψυχογιός»: Τηλ. 2763027638

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.