Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κατσίβελα προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων, μέσω επιστολής που διένειμε το γραφείο Δημάρχου στα ΜΜΕ του Νομού μας.
Συγκεκριμένα η επιστολή του κ. Δημάρχου έχει ως εξής:

Αγαπητέ/ή μαθητή/τρια

«Αἰέν ἀριστεύειν»!
Θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Καλές σπουδές και καλή επαγγελματική αποκατάσταση.
Ζούμε σε πρωτόγνωρα δυσμενείς συνθήκες . Η κρίση είναι πολυώδυνη και οι δοκιμασίες της κοινωνίας μας σκληρές. Η προσπάθεια σου επιβραβεύθηκε με επιτυχία και δικαιολογημένα εσύ και οι γονείς σου νιώθετε απέραντη ικανοποίηση.
Ως μέλη πλέον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπορείτε να αποτελέσετε τη βάση μιας κοινωνίας ικανής και αντάξιας της ελληνικής ιστορίας να ανταποκριθεί στους πόθους και τα οράματά της. Είστε η μόνη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Είστε οι μόνοι που συνεχίζετε να πιστεύετε ότι ένας διαφορετικός κόσμος παραμένει πάντα δυνατός. Εσείς οι αυριανοί επιστήμονες μπορείτε να απλώσετε τα φτερά σας, να σηκώσετε στις πλάτες σας την Ελλάδα σε νέους ορίζοντες, εκεί που όλες οι προηγούμενες γενιές οραματίστηκαν και αγωνίστηκαν, για να οδηγηθεί ο τόπος μας. Καλές σπουδές!
Με ξεχωριστή τιμή,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.