ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Καλησπέρα σε όλες και όλους σας...! Επιστροφή στο γήπεδο για την αγαπημένη μας ομάδα με την πρεμιέρα της προετοιμασίας να βρίσκει παρόντες τους περισσότερους από τους παίχτες μας να τίθονται στην διάθεση του Νίκου Φρούσσου.
Από τις παλιοσειρές είδαμε τους Αθανασόπουλο, Ανδρουτσή, Γαργαρώνη, Μιτρόφ, Παπαγεωργίου, Ζαφείρη, Κωνσταντόπουλο, Παναγόπουλο, Κόλλια, Καμποσιώρης και Μανδραπήλια αλλά και τους "ψάρακες" Δημητρουλόπουλο, Μιλοσέφσκι, Γεωργιόπουλο και Αργυρόπουλο.
"Οι νέοι" της ομάδας μας!!

Απουσίασαν δικαιολογημένα οι Γιαννόπουλος και Ντιόπ ενώ ο Ντουγέρογλου έδωσε μεν το παρόν αλλά δεν προπονήθηκε λόγω του γνωστού προβλήματος.

Η προπόνηση κύλισε με κέφι για δουλειά από όλους και με τον Φρούσσο να ακολουθεί πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Τις επόμενες μέρες λογικά θα πιέσει και στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν και αρκετοί από τους πιστούς οπαδούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.