Το νωθρό ξεκίνημα και κακή προϊστορία «στοιχειώνουν» την αναμέτρηση της Κυριακής

...του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου
Με όλα του τα όπλα σε πλήρη διάταξη συνεχίζεται από τον Νίκο Φρούσσο και τους συνεργάτες του, η προετοιμασία της ομάδας της Κυπαρισσίας και το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ανασταλτικός παράγοντας είναι η προϊστορία των τελευταίων ετών.
Την τελευταία φορά που «πέρασε» ο Α.Ο.Κ από το «Γ. Λουκαρέας» με το τρίποντο ήταν την περίοδο 2011-2012 με σκορ 1-4 την 19η αγωνιστική.
Από τότε οι κυανόλευκοι φεύγουν από την πρωτεύουσα του νομού με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς, 2012-2013 και 2013-2014 16η και 18η αγωνιστική έφυγαν με λευκή ισοπαλία ενώ και την περσινή σεζόν, στην 7η αγωνιστική ο Αλέξης Ματζούνης και οι ποδοσφαιριστές τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη από το γκολ του Παναγόπουλου στο 70ο λεπτό και ισοφαρίστηκαν από τον Πετράκο στο 87ο λεπτό.
Ωστόσο όλοι θυμόμαστε την μεγαλειώδη συνέχεια της ομάδας της Κυπαρισσίας και το ευτυχές για όλους μας φινάλε στο τέλος του πρωταθλήματος.
Μοναδική εξαίρεση οι Ντιόπ και Μιτρόφ που εξακολουθούν να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγο προβλήματος με την άδεια παραμονής τους. Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Ίλιε σύντομα θα το έχει διευθετήσει το ζήτημα καθώς μετά τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρας, πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα και το θέμα είναι διαδικαστικό. Ας πιέσει και λίγο η Διοίκηση και το τεχνικό team και όλα θα γίνουν.
Μάλιστα μάθαμε ότι «κόλλησε» το θέμα από την προκήρυξη των εκλογών και τις καλοκαιρινές διακοπές οπότε πολύ σύντομα θα είναι στην διάθεση του Νίκου Φρούσσου.
Για τον Ντιόπ είναι λίγο πιο σύνθετο καθώς και αυτός επιθυμεί να νυμφευτεί την εκλεκτή του αλλά του λείπουν έγγραφα από τον Δήμο που έχει δηλώσει για πρώτη φορά την διαμονή του στην χώρα μας, χωρίς να αποκλείεται να είναι και κάτι πιο σύνθετο.
Αγωνιστικά, η ομάδα δείχνει να πληρώνει την υπομονή που έδειξε η Διοίκηση στον περσινό γυμναστή και την καθυστερημένη αντικατάστασή του και ο Νίκος Φρούσσος δεν είχε την ευκαιρία από την αρχή της προετοιμασίας να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς πάνω στην φυσική κατάσταση.
Πάντως, εκφράζεται η ελπίδα ότι θα «καλυφθεί» το όποιο κενό και στα δύσκολα η ομάδα θα είναι πανέτοιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.